Reprezentăm cu încredere Biotec, o companie germană care produce o gamă largă de: sisteme de implant dentar, kituri chirurgicale și freze, instrumente chirurgicale, soluții digitale (restaurări CAD/CAM) și biomateriale, ce răspund celor mai înalte standarde de calitate.

Compania Biotec a fost creată și este condusă de medici stomatologi a căror principal scop este să ofere un produs avansat care să preîntâmpine cerințele chirurgilor dentari și să ofere soluții variate în așa fel încât orice caz să poată primi soluția ideală. 

Din postura noastră, de medici stomatologi, înțelegem nevoile, atât ale tale cât și ale pacienților tăi și vrem să îți oferim soluții dentare evoluate, de calitate premium, ușor de folosit, care să întâlnească toate standardele de siguranță, funcționalitate și estetică. 

Ne mândrim cu reputația noastră pentru precizie, design funcțional și calitate, pe care o considerăm parte integrantă a tot ceea ce facem.

Calitatea implantului și ușurința de a-l utiliza sunt cruciale procesului, dar înțelegem și importanța suportului constant pentru cei ce îl folosesc. Pentru că ne dorim ca fiecare procedură să fie un succes și pacienții să primească cea mai bună îngrijire cu putință, oferim suport de excepție clienților noștri și suntem alături de ei de fiecare dată când au nevoie.